Welkom op onze website

De meeste mensen denken dat hier alleen erotische massage wordt gegeven en dat het alleen sex is waar alles om draait. Dat een echte Body to Body massage erotisch is dat zal geen mens ontkennen maar MYSTIQUE THAI THAI is wel degelijk een adres waar gemasseerd wordt, maar dan op een wijze die traditioneel Thais is te noemen. Een methode die bovendien een heilzame werking heeft.

 

MYSTIQUE THAI THAI. De zaak waarvan u later zult zeggen "Met minder neem ik géén genoegen". Inmiddels al vele jaren een begrip onder de massage salons. Door onze salon constant aan te passen aan de nieuwste eisen van deze tijd behoren wij ondertussen  tot de top van Thaise massage salons. In onze zeer discrete en hygiënische salon wordt u regelmatig door nieuwe masseuses verwelkomt, dus als u vaker langskomt dan zult u versteld staan van onze mooie en vriendelijke Thaise dames, die er alles aan zullen doen om het u naar de zin te maken.

 

Na een welkomst drankje van het huis wordt u door onze gastvrouw voorgesteld aan de beschikbare dames die u begeleid naar één van onze hygiënische kamers waarvan de VIP kamers zijn voorzien van een ruime eigen douche, alwaar u met de dame(s) van uw keuze een massage zult gaan beleven die u nog lang zal bijblijven, en waarvan we met recht kunnen zeggen dat u later met minder géén genoegen meer zult nemen.

 

Als u een speciale masseuse wenst is het aan te bevelen om telefonisch even een afspraak te maken. Onze zaak is gemakkelijk te bereiken vanaf de A 4 / A 16 en tramlijn 1 en 15 stoppen zo goed als voor de deur. Nagenoeg alle creditcards worden geaccepteerd, en natuurlijk kunt u ook pinnen.  LET OP, alleen op de Rijswijkseweg 574 bent u aan het goede adres voor een zéér discrete en weldadige ervaring!!!